Zakaj agencija Gala
Po čem se razlikujemo
Kako delujemo
Kdo smo
Zahvalnice
Kako delujemo
Mojpartner je spletna stran za stike, ki deluje na agencijskem pristopu osebnega sodelovanja. Namenjena je vsem, ki cenijo svoj as in išejo partnerja za zaetek novega razmerja. Sprejemamo moške in enske starejše od 25 let, pri emer prevladujejo tisti med 30. in 65. letom starosti. Na voljo sta vam dva tipa lanstva:

ki se med seboj razlikujeta tako po obsegu storitev in zahtevnosti (gre za kompleksnost storitve in koliino dela, ki ga je potrebno vloiti), kot po ceni. Vse storitve so na zelo profesionalnem nivoju.

Po zaetnem telefonskem pogovoru se dogovorimo za osebno spoznavno sreanje, ki je brez obveznosti. Predstavimo vam naš nain dela in pojasnimo morebitne nejasnosti. V kolikor vam naš nain dela ustreza in se odloite za sodelovanje, si izberete tip lanstva, ki najbolje pokriva in zadovolji vaše potrebe.

Nato skupaj opravimo pogovor, v katerem poskusimo izvedeti im ve o vašem ivljenjskem stilu, interesih, strasteh in prostem asu ter seveda o vaših priakovanjih in eljah glede bodoega partnerja.

Ne glede na izbiro lanstva boste deleni kvalitetnih predstavitev. Marsikdo je zaradi kvalitetnega dela agencije, ki temelji na poznavanju lanov, našel partnerja e po nekaj sreanjih.

Predstavili vam bomo ljudi, ki išejo nov zaetek razmerja. Ko ste se s potencialnim partnerjem ujeli in elite zaeti razmerje, lahko po lastni volji lanstvo ali prekinete, s imer vam le-to preneha ali se daste v mirovanje. V primeru, da se odloite za mirovanje, se vam lanstvo normalno izteka, agencija pa vas ne posreduje novim iskalcem partnerja. Na lastno eljo se vam lanstvo ponovno aktivira in lahko normalno koristite preostanek le tega. 

Za ve informacij nas pokliite ali nam pošljite elektronsko pošto.