Izjava zasebnosti
MOJPARTNER.SI spotuje vao zasebnost!

Izjava zasebnosti pojasnjuje uporabo in naine upravljanja s podatki osebne narave, katere Agencija Gala pridobi preko spletne strani www.mojpartner.si. Opisana pravila veljajo za spletno stran mojpartner.si.

Agencija Gala se zavezuje, da bo itila vao zasebnost. Vae osebne podatke, katere ste nam posredovali preko spletne strani www.mojpartner.si bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo in vas zanimajo ter so povezane z aktivnostmi te spletne strani in Agencije Gala.

Raba osebnih podatkov
Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo sluili za obveanje o storitvah, za katere ste pokazali interes. Vae podatke bomo uporabljali za komuniciranje z vami, torej da vam piemo (vkljuno z elektronsko poto), da vas pokliemo po telefonu ali poljemo SMS glede informacij o naih storitvah in servisu. Nadalje da vas obvestimo o pomembnejih spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na spletni strani www.mojpartner.si in ostalih aktivnostih, za katere menimo, da bi o njih eleli biti obveeni.

Obdelava in uporaba osebnih in drugih podatkov in posredovanje sporoil
Uporabnik se z registracijo osebno ali telefonsko strinja, da agencija lahko obdeluje osebne podatke, ki jih navede za nadaljnjo obdelavo, za katero je pokazal interes. To je predstavitev drugim iskalcem partnerjev z namenom druenja. Gre za sledee predstavitvene podatke: ime in priimek, naslov prebivalia, datum rojstva, zakonski stan, fizini podatki, ivljenjski stil in doseki, lastnosti, interesi, priakovanja.... (izsledljiva podatka Priimek in naslov sta diskretna).

Uporabnik se strinja in dovoljuje, da Agencija Gala posredovanje predstavitvene podatke (brez priimka in naslova), jih obdeluje in zbira za namen izvajanja storitev v okviru storitev Mojpartner.si. Podatki se lahko uporabljajo za  namen komunikacije med lani, za  namene neposrednega trenja storitev, spremljanja vedenja uporabnika, izvedbe segmentacije, profiliranja, statistine obdelave podatkov, poiljanje promocijskega gradiva, obveanje o storitvah in poiljanju vabil na druabne dogodke.

Uporabnik se strinja in dovoljuje, da Agencija Gala s.p. pridobljene podatke za as trajanja sodelovanja uporablja za namene, za katere se je uporabnik strinjal. Agencija obdeluje te osebne podatke za namene, za katere je uporabnik pokazal interes, do preklica.

Agencija se zavezuje, da bodo vsi osebni podatki obdelani in varovani v skladu z veljavno zakonodajo na podroju varstva osebnih podatkov. Uporabnik soglaa, da Agencija Gala s.p. lahko navedene osebne podatke obdeluje do preklica uporabnika.

Podatki povezane s lanstvom in drugimi storitvami na Mojparter.si se hranijo v asu pogodbenega razmerja oziroma do poplaila vseh obveznosti uporabnika do Agencije.

Uporabnik soglaa in dovoljuje, da mu lahko agencija z namenom neposrednega trenja preko telefona, osebne pote, elektronske pote ali spletne ali mobilne aplikacije poilja aktualna obvestila, reklamni material in ga obvea o ponudbi ali novostih agencije.

Varnost podatkov
Na spletnih straneh, ki so v lasti Agencije Gala, uporabljamo varnostno - zaitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaito pred izgubo, neelenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamiti prepreitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi esar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj.

Agencija Gala iz varnostnih in statistinih razlogov zbira podatke o uporabi spletne strani www.mojpartner.si. To so podatki o obiskanosti strani in asu trajanja posaminih obiskov. Te podatke uporablja Agencija Gala za lastne potrebe.

Agencija Gala ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako doloa zakon oz. e bi to zahtevali dravni organi ali e bi bilo to potrebno, da se zaitijo lastni interesi in pravice.

Posredovanje informacij
Ne bomo posredovali ali prodali seznama vaih elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinke namene. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti Agencije Gala.

Nadaljnje informacije
Ta pravilnik se lahko obasno spremeni. V tem primeru bo spremenjena verzija pravilnika objavljena na spletni strani www.mojpartner.si. Pravilnik se nanaa zgolj na shranjene osebne podatke o posameznikih.

Povezave
Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge sorodne ali komercialne spletne strani, ki niso v nai lasti ali kakrnikoli povezavi z nami. Tovrstne povezave so na voljo izkljuno za vao informiranost in udobje. Agencija Gala ne odgovarja za varnostno politiko teh strani.

O pravnem obvestilu
Z uporabo spletne strani www.mojpartner.si se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Agencija Gala lahko vsebino te strani kadarkoli spremeni ali jo odstrani brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakrne odgovornosti za posledice teh odloitev.

Pikotki
Pikotek je majhna datoteka, obiajno vsebuje zaporedje rk in tevilk, ki se naloi na uporabnikov raunalnik, ko ta obie doloeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloenem pikotku in uporabnika prepoznala. Pikotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkunja bolja. Z njihovo pomojo je mogoe analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogoajo napredne oglaevalske tehnike.

Katere pikotke shranjujemo?

Ime pikotka namen as shranjevanja podjetje
PHPSESSID Sejni pikotek Do zaprtja brskalnika Mojpartner.si
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Do zaprtja brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics

Na tej strani spodaj, lahko nastavitve o pikotkih vedno ponastavite.