Seznam izobraevanj
Zapeljevanje za NJEGA
Zapeljevanje za NJO
Strategije zmenka ON
Strategije zmenka ONA

Coaching za zmenke
Telefonski coaching

Predstavitev
Predavatelji
Kiralj Terezija - Mojca
Kiralj Terezija - Mojca
je certificirana  NLP Master Coach in trener po standardih mednarodne zveze NLP (INPLATA).


Kot ustanoviteljica Agencije Gala in osebna svetovalka je od leta 1997 opravila preko 12000 osebnih razgovorov in ve kot 8000 ljudem pomagala poiskati partnerja. Svojim strankam,  ki iejo novo razmerje, svetuje, jih motivira in jim pomaga pri doseganju ciljev. S praktinimi in koristnimi nasveti odpira nove monosti ter z znanjem in bogatimi izkunjami pomaga dosei elen cilj.



 »Moj cilj je, da posamezniki zmanjajo ovire do zastavljenih ciljev in si tako zagotovijo uspenost, spoznajo svoje potenciale in prednosti na preprost in razumljiv nain.«

Rada dela z ljudmi, ki si elijo ivljenje spremeniti na bolje, spoznati svoje potenciale in osvojiti znanje o tem, kako pridobiti ter obdrati partnerja. Ljudem zna prisluhniti, je soutna in sposobna ustvarjati odline rezultate na osebnem, partnerskem in druabnem podroju.



Kiralj Joe
Kiralj Joe
je certificiran  NLP Master Coach in trener po standardih mednarodne zveze NLP (INPLATA).


Bogate ivljenjske izkunje je pridobival na razlinih podrojih kot organizator prireditev in dogodkov, animator, moderator, iluzionist in hipnotizer, jih poglabljal in nadgrajeval, poleg tega je znanje dopolnjeval na mnogih izobraevanjih. Novih izzivov ne zmanjka.

Kot coach se je specializiral na podroju strategij zapeljevanja, razvoja partnerskih odnosov in kako ustvariti dober vtis.

Na delavnicah in individualnih treningih (ang. coaching) se sreuje z najrazlinejimi ivljenjskimi situacijami, ki predstavljajo pomemben vir informacij, katere s pomojo izkuenj spretno pretvori v uinkovito prakso za osebno uspenost posameznikov.